Personeels- & Loonadministratie

Personeelsadministratie en Salarisadministratie zijn een van de meest uitbestede bedrijfsprocessen. Het vereist veel specifieke kennis en kost tijd en aandacht. Bij Benefina worden personeelsgegevens en -mutaties verwerkt volgens een vlekkeloze verwerking.

Personeels­administratie

Ondernemers met personeel zijn verplicht een loonadministratie en personeelsdossier bij te houden. Maar hoe werkt de salarisadministratie, wat heeft u ervoor nodig en waar moet u op letten bij het samenstellen van een personeelsdossier?

Benefina voorkomt nare verrassingen voor u. Zoals het per ongeluk laten verlopen van een opleidingscertificaat, de geldigheid van een paspoort van een teamlid of het ongewild laten doorlopen van een contract voor bepaalde tijd tot één van een onbepaalde tijd. Benefina stuurt u tijdig notificaties. Zo bent u er altijd op tijd bij.

Salarisadministratie

Wij bieden loonadministratie op maat. Klanten kunnen met al hun vragen op het gebied van salarisverwerking en loonadministratie bij ons terecht. Zo creëren wij voor onze klanten tijd voor ondernemen.

loonadministratie