Wie zijn wij?

Over Benefina

Welkom bij Benefina, administratiekantoor voor het groot-, midden- en kleinbedrijf. Bent u op zoek naar een professionele boekhouder in uw regio? Dan is Benefina de perfecte partner voor u! Benefina heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Dankzij ons enthousiaste team van professionals staan wij bekend als klantvriendelijk en betrokken.

Wat voor boekhouding doen wij?

Wij doen uw boekhouding, verzorgen de loonadministratie, stellen jaarrekeningen op en geven u belastingadvies. Wij leveren onze diensten aan iedere ondernemer en voor alle rechtsvormen (eenmanszaak, CV, ZZP'er, VOF, vereniging, stichting, NV of BV).

meer

3 redenen om voor Benefina te kiezen..

Wij zijn een administratiekantoor in de Randstad en naast boekhouding gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van ondernemers. Wij investeren in uw bedrijf, zodat u weer in ons kunt investeren. Onze visie is dus gestoeld op een lang samenwerkingsverband in de vorm van een symbiose.
1.

Inhoudelijk

Op de inhoud moet het natuurlijk allemaal kloppen. Maar hoe weet je dat nu als ondeskundige? Elke boekhouder bij Benefina houdt zijn scholing bij en moet elk jaar een vastgesteld aantal studiepunten behalen. Zo hebben en houden wij deskundig personeel in dienst. 

2.

Kosten

Wij brengen nooit onverwachtse kosten in rekening. Van die accountants die voor het minste of geringste een extra factuur sturen. Dat is toch echt niet meer van deze tijd. Goede accountants zorgen nooit voor onaangename verrassingen.

3.

Zelfredzaamheid

Een goede boekhouder verlangt een actieve houding van u als ondernemer. Uw actieve houding gecombineerd met de online boekhoudsystematiek, geeft u realtime inzicht in uw bedrijfscijfers. En stelt u dus eerder in staat om daarop te sturen. Moet u eens kijken hoeveel wij daarmee kunnen winnen en besparen.