Diensten voor ondernemingen

MARKETING

 

Ons team verzorgt commerciële marketing voor grote en kleine bedrijven in allerlei branches. De commerciële doelstelling van onze klant is het belangrijkste uitgangspunt.

Alle marketingcampagnes en concepten worden in-house bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd. Wij zijn specifiek gespecialiseerd in webdesign, hosting, drukwerk en online campagnes


DOMEINNAMEN
 & HOSTING

 

De websiteoplossingen die Benefina aanbiedt, zijn allemaal inclusief webhosting. Het enige wat u dus hoeft te doen, is het uitkiezen van een websiteproduct en daarbij een domeinnaam registreren. Neem voor meer informatie contact op via ons contactformulier.


HET
 FINANCIERINGSPLAN

 

Het financieringsplan is gericht vanuit de ondernemer aan een investeerder of financieringsmaatschappij. Naast de financiële gegevens en het marketingplan moet er ook een persoonlijk verhaal aan worden toegevoegd.

Niet alleen het bedrijf wordt financieel getoetst en aan een SWOT-analyse onderworpen, maar ook u als ondernemer wordt getoetst op ervaring en kunde.

Benefina maakt samen met u een optimaal financieringsplan en coached u gedurende dit proces.


HET
 ONDERNEMINGSPLAN

 

Hoe ziet u de toekomst van uw bedrijf en hoe gaat u dit bereiken? Het ondernemersplan onderbouwt de financiële gegevens door midden van een gedegen marketingplan en is de leidraad om uw doelen te realiseren. 

Het is belangrijk om uw doelen ieder jaar weer tegen het licht te houden en eventueel aan te passen aan de veranderende economie of aan de ervaring die in de tussentijd is opgedaan.

ondernemingsplan